stempelmassage

De oorsprong van Kruidenstempelmassage is in Thailand. Vroeger werd dit gezien als een koninklijke behandeling en kregen alleen gasten uit het paleis deze massage. Later werd de stempelmassage ook toegankelijk voor de normale bevolking. 

Kruidenstempels zijn gevuld met kruiden gebaseerd op het eeuwenoude Oosterse recept en deze kruidenstempels hebben een reinigende en activerende werking. Kruidenstempels worden verwarmd met stoom en tijdens de massage wordt er heet gestempeld op de huid zodat de geur van deze stempels wordt verspreid, dit draagt bij aan een ontspannend gevoel.

De kruiden werken helend en ontspannend. De etherische invloeden van de kruiden hebben invloed op onze neusslijmvliezen en onze longen. De kruiden in combinatie met de warmte van de stempels zorgen voor een ontgiftend en ontspannend effect. 

Kruidenstempelmassage is bij uitstek geschikt voor mensen die gespannen, lusteloos of moe zijn. Ook is deze massage zeer geschikt voor mensen die te maken hebben met spit, jicht, reuma of spierklachten.

  • Een boost voor je emotionele welzijn
  • De massage brengt je cel processen in werking waardoor organen beter hun werk kunnen doen
  • Mooie en glanzende huid
  • Werkt goed tegen stress of gespannen spieren
  • Helpend bij migraine en nek- of rugklachten

Tijdens een Kruidenstempelmassage worden warme en geurige kruidenstempels gebruikt tijdens het masseren. Kruidenstempels zijn katoenen builtjes gevuld met kruiden, samengesteld op basis van Oosterse recepten. Deze recepten hebben een geneeskrachtige werking. Dit komt vrij wanneer de kruidenstempels verwarmd worden en bieden een diepe ontspanning aan de spieren.

Zowel mentaal als fysiek wordt je in balans gebracht doordat de geur van de  kruiden vrij komt. de Kruidenstempelmassage is van oudsher bekend ayurvedische behandelingen en de Thaise geneeskunde. De kruidenstempels zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten waaraan essentiële oliën zijn toegevoegd voor een optimale ontspanning.