Studio

Watpho Massage is een kleine studio in Vleuterweide,  te Vleuten, Utrecht. Ik neem graag de tijd voor mijn klanten  Ik heb verschillende opleidingen gevolgd aan de Wat Po school in Bangkok, Thailand.

Wat Pho is een eeuwen oude Boeddhistische Tempel en wordt ook wel gezien als de ontstaansplek van de traditionele Thaise Massage.  Op het gebied van massages wordt Wat Pho wereldwijd erkend. De massages worden gegeven in de traditie van Shivaku (Jivaka), en ik masseer met plezier en zal er alles aan doen om u tevreden te stellen.

Aankomst

Na binnenkomst kunt u uw jas ophangen en afhankelijk van de massage zal u gevraagd worden om u om te kleden. Deze kleding wordt door ons ter beschikking gesteld. U wordt verwelkomd met traditionele muziek en wierrook. Roken is in mijn studio uiteraard niet toegestaan.

Massage

U kunt kiezen uit verschillende massages, sommige duren maar liefst twee uur. Elk type massage wordt op een traditionele thaise massagemat uitgevoerd. Voor sommige massages moet u zich omkleden, wij stellen schone kleding en handdoeken beschikbaar.

Hygiene is belangrijk, ik stel het op prijs als u, voordat u bij mij komt, heeft zorg gedragen voor algemeen geaccepteerde lichamelijke verzorging. Na afloop van elke massage worden de gebruikte materialen gereinigd of vervangen. Douchen is in onze studio niet mogelijk en niet noodzakelijk.

Na de behandeling

Neem na de behandeling even de tijd voor uzelf, ik zal u daarvoor in de gelegenheid stellen. Als u tijdens de behandeling aangegeven heeft dat er gebieden zijn op uw lichaam waar u last van heeft en deze goed behandeld mogen worden moet u er rekening mee houden dat er een kleine periode van overgevoeligheid kan zijn.

Deze overgevoeligheid is van korte duur en na een dag zullen deze verschijnselen verdwijnen en zult u de resultaten van de massage merken.

Website is Protected By Using The WP Site Protector Plugin From : ExattoSoft.com