Thaise voetmassage is geïnspireerd en afgeleid van oude Chinese massages en meer dan 3000 jaar oud.
Het geeft een verassend ontspannen gevoel en kan helpen om diverse kwalen in het hele lichaam te verbeteren.

Thaise voetmassage onderscheidt zich van de westerse methode door het werken met Thaise Olie & Crème en het gebruik van een houten massagestokje op de diverse zones van de voet.

De gedachte achter de Thaise voetmassage is dat er een verstoorde balans  is in de eenheid van lichaam en geest. Het doel van de Thaise voetmassage is deze weer te herstellen.

De gevoelszenuwen van de inwendige organen zijn verspreid door het gehele lichaam en hebben verbindingen met de huid. Al deze zenuwen zijn voornamelijk te vinden aan de onderkant van de voet.

Thaise voetmassage is een prettige en veilige methode.

thaise voetmassage

De behandeling begint met een voetenbad, waarna de benen en voeten gemasseerd worden met een mengsel van Olie en Crème. Tijdens de massage worden de reflexpunten van de voeten extra gestimuleerd. De massage verlicht vermoeide benen, verbetert de bloedsomloop en stimuleert de organen in het lichaam.

Tijdens de massage kunt u verschillende gevoelens ervaren, de plaats van deze gevoelens staat weer in verbinding met een orgaan of lichaamsdeel. Deze gevoelens kunnen zich uiten in pijn, jeuk, kleurverschil, prikkels, transpiratie e.d. en duiden erop dat er een herstel/verbeter proces is gestart.

Het plaatje aan de linkerkant laat u zien welke lokaties in de voet in vervinding staan met welke organen/lichaamsdelen. U kunt er met de muis op klikken om een grotere afbeelding te zien.

Probeer ook eens een combinatie van Voetmassage & Thaise Massage van 90 minuten.