Behandelingen

Olie Massage

Een oliemassage is een massage waarbij gebruik gemaakt wordt van een basisolie. Oliemassages hebben een ontspannende werking die op uw lichaam inwerkt.

Oliemassage is geschikt voor mensen die algemene stressklachten hebben en wanneer U gewoon eens lekker wilt ontspannen. Deze massage werkt dan ook erg rustgevend.

De behandeling bestaat uit een algehele lichaamsmassage en duurt een tot 2 uur. De voeten, benen, buik, armen, handen, nek, schouders, gezicht, hoofd en rug worden op een zachte wijze gemasseerd. Dit is niet te vergelijken met een sportmassage. De aanraking is lichter en is minder gericht op de specifieke spieren, maar op uw hele lichaam.

Doordat uw hele lichaam wordt gemasseerd zult u merken dat u meer in contact komt met uzelf. Ideaal voor mensen die veel ‘in hun hoofd’ bezig zijn. U voelt dat de spanning vermindert en daar heeft u nog dagen plezier van

Aroma Massage

Een aromamassage is een massage waarbij gebruik gemaakt wordt van een basisolie waaraan 100% natuurzuivere etherische oliën worden toegevoegd. De samenstelling is afhankelijk van uw wensen en verschilt dus  per persoon.

De combinatie is bepalend voor het effect van de massage. Aromamassages hebben een diepere werking omdat die op uw lichaam en geest inwerkt. We kiezen samen de olie, op intuïtieve wijze of naar aanleiding van uw klachten.

Aromamassage is geschikt voor mensen die klachten hebben zoals: lusteloosheid, moeheid, depressiviteit, hoofdpijn/migraine, rugpijn, nek- en schouderpijn en algemene stressklachten. Een aromamassage is erg rustgevend.

De behandeling bestaat uit een algehele lichaamsmassage en duurt een tot twee uur. De voeten, benen, buik, armen, handen, nek, schouders, gezicht, hoofd en rug worden op een zachte wijze gemasseerd. Dit is niet te vergelijken met een sportmassage. De aanraking is lichter en is minder gericht op de specifieke spieren, maar op uw hele lichaam.

Doordat uw hele lichaam wordt gemasseerd zult u merken dat u meer in contact komt met uzelf. Ideaal voor mensen die veel ‘in hun hoofd’ bezig zijn. U voelt dat de spanning vermindert en daar heeft u nog dagen plezier van.

Traditionele Thaise Massage

Traditionele Thaise massage is een bijzondere vorm van lichaamswerk, meer dan 2.500 jaar geleden geïntroduceerd in de tempels van Thailand, als onderdeel van de traditionele geneeskunde.

Het is een ‘stevige’ massage, uitgevoerd op een mat op de grond met kleren aan en zonder olie. De fysieke manipulaties harmoniseren, corrigeren en stimuleren het lichaam. Tegelijkertijd ervaart u een mentale rust. De massage wordt toegepast om lichamelijke klachten, ziekten en aandoeningen te behandelen.

Het is een complete lichaamsbehandeling, die acupressuur, reflexologie, yoga en de typische rekkingen en strekkingen integreren. Traditionele Thaise massage opent het lichaam en brengt de belangrijkste spiergroepen in balans. Ze verhoogt de soepelheid en flexibiliteit van het lichaam en is daarom erg geschikt voor sportmensen en mensen met specifiekere spierklachten.

Stille aandacht en diep invoelen brengen vaak een symbiose tot stand; de klant komt meer in contact met zichzelf. Er ontstaat ruimte om spanningen los te laten.

Thaise massages kunnen in sommige gevallen ongemakkelijk voelen of soms een lichte pijn geven tijdens de behandeling. De techniek die hierbij gebruikt wordt, wordt gedoseerd toegepast, indien u de behandeling te sterk vind of te zwak kunt u dit tijdens de behandeling aangeven.

Thaise Voet Massage

Thaise voetmassage is geïnspireerd en afgeleid van oude Chinese massages en meer dan 3000 jaar oud. Het geeft een verassend ontspannen gevoel en kan helpen om diverse kwalen in het hele lichaam te verbeteren.

Thaise voetmassage onderscheidt zich van de westerse methode door het werken met Thaise Olie & Crème en het gebruik van een houten massagestokje op de diverse zones van de voet.

De gedachte achter de Thaise voetmassage is dat er een verstoorde balans  is in de eenheid van lichaam en geest. Het doel van de Thaise voetmassage is deze weer te herstellen.

De gevoelszenuwen van de inwendige organen zijn verspreid door het gehele lichaam en hebben verbindingen met de huid. Al deze zenuwen zijn voornamelijk te vinden aan de onderkant van de voet.

Thaise voetmassage is een prettige en veilige methode.

De behandeling begint met een voetenbad, waarna de benen en voeten gemasseerd worden met een mengsel van Olie en Crème. Tijdens de massage worden de reflexpunten van de voeten extra gestimuleerd. De massage verlicht vermoeide benen, verbetert de bloedsomloop en stimuleert de organen in het lichaam.

Tijdens de massage kunt u verschillende gevoelens ervaren, de plaats van deze gevoelens staat weer in verbinding met een orgaan of lichaamsdeel. Deze gevoelens kunnen zich uiten in pijn, jeuk, kleurverschil, prikkels, transpiratie e.d. en duiden erop dat er een herstel/verbeter proces is gestart.

Probeer ook eens een combinatie van Voetmassage & Thaise Massage van 90 minuten.

Website is Protected By Using The WP Site Protector Plugin From : ExattoSoft.com