Een olie massage is een thaise massage waarbij gebruik gemaakt wordt van een basisolie. Oliemassages hebben een meer ontspannende werking die op uw lichaam inwerkt. Oliemassage is geschikt voor mensen die algemene stressklachten hebben en/of spierklachten wanneer Deze massage is vergelijkbaar met de traditionele thaise massage en is dus sterk. Door het gebruik van de olie zal de kracht met name op de huid flexibeler zijn. Deze massage is als u nog niet eerder een traditionele thaise massage heeft gedaan aan te raden.
olie massage

De behandeling bij een thaise olie massage bestaat uit een algehele lichaamsmassage en duurt 30 minuten tot 2 uur. De voeten, benen, buik, armen, handen, nek, schouders, gezicht, hoofd en rug worden op een krachtige wijze gemasseerd. Dit is enigzins te vergelijken met een sportmassage echter is de aanraking lichter door het gebruik van de olie en is minder gericht op de specifieke spieren, maar op uw hele lichaam.

Doordat uw hele lichaam wordt gemasseerd zult u merken dat u meer in contact komt met uzelf. Ideaal voor mensen die veel ‘in hun hoofd’ bezig zijn. U voelt dat de spanning en klachten verminderen en daar heeft u nog dagen plezier van.

Let wel op! omdat ik specifieke klachten met spiergroepen wel aanpak, kan het zijn dat u in de 1e dagen na een massage deze plekken meer voelt dan normaal. Dit is normaal en na een aantal dagen gaat u zich beter voelen dan voor de massage.