Traditionele Thaise Massage

Traditionele Thaise massage is een bijzondere vorm van lichaamswerk, meer dan 2.500 jaar geleden geïntroduceerd in de tempels van Thailand, als onderdeel van de traditionele geneeskunde.

Het is een ‘stevige’ massage, uitgevoerd op een mat op de grond met kleren aan en zonder olie. De fysieke manipulaties harmoniseren, corrigeren en stimuleren het lichaam. Tegelijkertijd ervaart u een mentale rust. De massage wordt toegepast om lichamelijke klachten, ziekten en aandoeningen te behandelen.

Het is een complete lichaamsbehandeling, die acupressuur, reflexologie, yoga en de typische rekkingen en strekkingen integreren. Traditionele Thaise massage opent het lichaam en brengt de belangrijkste spiergroepen in balans. Ze verhoogt de soepelheid en flexibiliteit van het lichaam en is daarom erg geschikt voor sportmensen en mensen met specifiekere spierklachten.

Stille aandacht en diep invoelen brengen vaak een symbiose tot stand; de klant komt meer in contact met zichzelf. Er ontstaat ruimte om spanningen los te laten.

Thaise massages kunnen in sommige gevallen ongemakkelijk voelen of soms een lichte pijn geven tijdens de behandeling. De techniek die hierbij gebruikt wordt, wordt gedoceerd toegepast, indien u de behandeling te sterk vind of te zwak kunt u dit tijdens de behandeling aangeven.

Website is Protected By Using The WP Site Protector Plugin From : ExattoSoft.com