Een afspraak maken kan op een aantal manieren;afspraak

 • Door te bellen op ons telefoonnummer: 030 – 877 6157
 • Rechtstreeks te mailen naar info@nospam-watpho-massage.com
 • Door gebruik te maken van onderstaande formulier.

Wilt u een afspraak, plan deze dan op tijd of plan gelijk na afloop van een massage dat voorkomt dat u lang moet wachten voor een beschikbare tijd en datum, bellen is sneller. Indien ik niet direct op neem, laat dan een bericht achter, ik ben dan vast iemand anders op dat moment blij aan het maken met een massage.

Helaas noodzakelijk om te melden

Indien u een afspraak maakt dan gaat u ook een betaalverplichting aan. Indien de afspraak niet 24 uur voor aanvang wordt afgezegd, kunnen wij kosten in rekening te brengen. Dit zal gebeuren middels een betaalverzoek.

Voor nieuwe klanten geldt daarnaast dat de 1e afspraak vooraf in rekening wordt gebracht. Dit kan middels een betaalverzoek of door het bedrag vooraf over te maken op onze rekening (te vinden bij contact) o.v.v. naam, datum en tijd. Indien de betaling nog niet is ontvangen staat de afspraak ook niet vast.

Helaas hebben wij de afgelopen maanden moeten constateren dat diverse nieuwe klanten afspraken niet na zijn gekomen en ook niet betaald hebben voor gemaakte kosten. Voor iedere afspraak wordt er tijd gespendeert aan voorbereiding van de ruimte en eventueel de te gebuiken middelen (zoals, olie. aroma, voet creme, ruimtes verwarmen etc). Daarnaast heb ik daardoor ook klanten teleur moeten stellen omdat het bijhoorlijk druk is en we mogelijk vol zitten. We handelen allemaal te goeder trouw, maar helaas is deze regel kenbaar nodig. Ik vertouw op een ieders begrip hiervoor.

Uiteraard mocht er wat tussen komen, dan kunnen we gewoon de afspraak verzetten met in achtneming van 24 uur.

Situaties die binnen 24 uur tot afspraak worden doorgegeven zijn ter beoordeling van Watpho Massage.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht) LET OP! graag alleen de 10 cijfers invullen

  Onderwerp: Afspraak

  Voorkeur dag MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdag

  Voorkeur tijd OchtendMiddagAvond

  Type Massage ThaiseOlieAromaVoetCombi

  Tijdsduur (minuten) 306090120

  Aanvullend Bericht

  LET OP! U krijgt een kopie van de email, indien dit niet gebeurd binnen 5 minuten, controleer dan op spellingsfouten in het opgegeven email adres of kijk in uw spam folder.