aroma massage
Een aroma massage is een massage waarbij gebruik gemaakt wordt van een basisolie waaraan 100% natuurzuivere etherische oliën worden toegevoegd. De samenstelling is afhankelijk van uw wensen en verschilt dus  per persoon. De combinatie is bepalend voor het effect van de massage.

Aroma massage heeft een diepere werking omdat die op uw lichaam en geest inwerkt. We kiezen samen de olie, op intuïtieve wijze of naar aanleiding van uw klachten. Aromamassage is geschikt voor mensen die klachten hebben zoals: lusteloosheid, moeheid, depressiviteit, hoofdpijn/migraine, rugpijn, nek- en schouderpijn en algemene stressklachten. Een aromamassage is erg rustgevend.

De behandeling bestaat uit een algehele lichaamsmassage en duurt een tot twee uur. De voeten, benen, buik, armen, handen, nek, schouders, gezicht, hoofd en rug worden op een zachte wijze gemasseerd. Dit is niet te vergelijken met een sportmassage. De aanraking is lichter en is minder gericht op de specifieke spieren, maar op uw hele lichaam.

Doordat uw hele lichaam wordt gemasseerd zult u merken dat u meer in contact komt met uzelf. Ideaal voor mensen die veel ‘in hun hoofd’ bezig zijn. U voelt dat de spanning vermindert en daar heeft u nog dagen plezier van.