Klanten reacties

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Watpho Massage
Average rating:  
 23 reviews
by Judy la Croix on Watpho Massage
Fantastisch

Het was al een tijd geleden dat ik een thaise massage heb genomen. Vandaag bij Paveena geweest. Het was een hele leuke, fijne ochtend.
En ja..... Paveena je bent echt fantastisch. Ik zal je niet gauw vergeten en ik probeer wat vaker een behandeling te nemen. Nogmaals veel sterkte met jouw vriendin en man.
Lieve groetjes

Dankjewel!

by Evelyne on Watpho Massage
Goede massages

Ik kom wekelijks bij Paveena voor een oliemassage, heb veel last van mn nek en schouders en ze kan t goed loskneden. Massageruimte is mooi verbouwd en warm en schoon en ze ontvangt alleen vrouwen, ook erg prettig. Ik kan haar warm aanbevelen.

Dankjewel!

by Tessa on Watpho Massage

Paveena is fantastisch. De massages zijn stevig en dat is precies wat ik nodig heb. Ze weet wat ze doet en het helpt mij enorm. Ze probeert altijd om tijd te maken als ik last minute bel voor een afspraak. TOP! Echt een aanrader

by Chama on Watpho Massage
Thaise Massage

Met flinke schouderklachten ging ik naar Paveena. Zij heeft alles goed los gehaald met als resultaat veel minder schouderklachten. Ondanks het een stevige massage is lukt het toch om te ontspannen. Tweede afspraak staat! Aanrader dus!

by Jenneke on Watpho Massage
Heerlijk!

Ik kom al sinds lange tijd bij Paveena. Ik voel me altijd een stuk lichter en meer ontspannen als ik bij haar geweest ben. Ze maakt mijn spieren goed los. Heerlijk en echt een aanrader!

by Debby on Watpho Massage
Olie massage

Heerlijk die olie massages van Paveena! Je probleemgebieden worden (stevig) aangepakt en tegelijkertijd kom je in een heelijke ontspannen toestand. Echt een aanrader!

by Wendy on Watpho Massage
Aanrader

Ik ben inmiddels een keer of 5 geweest en de oliemassage is heerlijk. Na een massage nemen mijn hoofdpijn en schouderklachten voor enkele weken merkbaar af.

by Wendy on Watpho Massage
Aanrader

Ik ben inmiddels een paar keer geweest en zeer tevreden. Het zijn stevige massages, die spanningen/stress direct verminderen. Paveena is erg vriendelijk en de ruimte schoon en netjes. Ik raad het iedereen aan.

by Jennifer on Watpho Massage
Echt fantastisch

Op aanraden van een vriendin langsgeweest en wat is die voet en olie massage toch heerlijk zeg, ik ben compleet relaxed en het is nog gezellig ook bij Paveena, to snel!

by Tessa on Watpho Massage
Super Lekker

HI Paveena, al zo lang kom ik bij je, dus vond het tijd voor een review! Je massages zijn altijd heerlijk en helpen echt bij mijn nek en rugklachten!

Een aanrader voor iedereen

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Website is Protected By Using The WP Site Protector Plugin From : ExattoSoft.com