Klanten reacties

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 17 reviews
by Wendy on Watpho Massage
Aanrader

Ik ben inmiddels een keer of 5 geweest en de oliemassage is heerlijk. Na een massage nemen mijn hoofdpijn en schouderklachten voor enkele weken merkbaar af.

by Wendy on Watpho Massage
Aanrader

Ik ben inmiddels een paar keer geweest en zeer tevreden. Het zijn stevige massages, die spanningen/stress direct verminderen. Paveena is erg vriendelijk en de ruimte schoon en netjes. Ik raad het iedereen aan.

by Jennifer on Watpho Massage
Echt fantastisch

Op aanraden van een vriendin langsgeweest en wat is die voet en olie massage toch heerlijk zeg, ik ben compleet relaxed en het is nog gezellig ook bij Paveena, to snel!

by Tessa on Watpho Massage
Super Lekker

HI Paveena, al zo lang kom ik bij je, dus vond het tijd voor een review! Je massages zijn altijd heerlijk en helpen echt bij mijn nek en rugklachten!
Een aanrader voor iedereen

by Marian on Watpho Massage
Lekker ontspannen

Heerlijk ontspannen en toch krachtig die olie massage, ik ga zeker snel terug komen.

by Latitia on Watpho Massage
Heerlijke voetmassages

Wat een heerlijke voetmassages zeg, ik voel mij lekker ontspannen en merk dat zelfs met deze massage spanningen weggaan.Paveena doet haar werk erg goed, zo kom ik ze niet vaak tegen en helaas heb ik er al veel geprobeerd. Ik kom zeker snel weer terug!

by Karina on Watpho Massage
Heerlijke voetreflex massage

Echt heerlijk die voet reflex massages van Paveena, echt traditioneel gebruik van stokjes en heerlijk ontspannend! echt een aanrader voor een ieder die de voeten eens lekker wil verwennen.

by Gitta on Watpho Massage

Gelukkig, Paveena gaat weer aan het werk. Erg gemist de afgelopen maanden.

by Geralda on Watpho Massage
Fantastisch

Fantastische Olie massages met een bite. Je kunt ontspannen en tegelijkertijd worden ook nog probleemgebieden aangepakt. Echt heerlijk! Jammer dat ik een aantal maanden zonder je moet doen! Ik kijk ernaaruit als je weer begint!

by Danielle on Watpho Massage

Elke 4 weken heb ik een behandeling bij Paveena. Vanwege mijn werk heb ik vrij snel last van mijn schouders en nek, maar Paveena onderhoudt het super zodat ik zonder last kan doen wat ik wil. Ik kijk er gewoon elke keer weer naar uit. Wat een power in die handen!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 
Website is Protected By Using The WP Site Protector Plugin From : ExattoSoft.com